Germinal Beerschot wil opnieuw aan tafel met stadsbestuur

mei 1st 2010 | Posted in Nieuwe Stadions, Stadions

Bij Germinal Beerschot lijken de interne disputen voorlopig te zijn bijgelegd. Dinsdag kwam het directiecomité samen, ditmaal ook in aanwezigheid van het omstreden bestuurslid Patrick Vanoppen.

Erevoorzitter Jos Verhaegen (foto) klonk achteraf positief. “De sfeer was goed, er is geen onvertogen woord gezegd. Aangezien we van het Antwerpse stadsbestuur de voorbije weken niets meer hebben vernomen, gaan we een brief sturen met het verzoek om opnieuw samen te komen om te overleggen over de stadionplannen. Brugge heeft zijn stadion gepresenteerd, en dat is ook bestemd voor twee clubs. Dus waarom zou dat in Antwerpen niet kunnen?

Hetzelfde geluid klonk bij Patrick Vanoppen. “We hebben afgesproken dat we niet alles in de media uit de doeken gaan doen. Maar samen zullen we ervoor zorgen dat het met de club de goede richting uitgaat. Zowel sportief als extra-sportief.”

Over de verdeeldheid binnen de rangen, die er enkele weken geleden was op het Kiel, wil Patrick Vanoppen niet veel kwijt. “We zitten opnieuw op dezelfde lijn. En alle eventuele punten van discussie zijn niet meer aan de orde. Nu we een brief aan het stadsbestuur sturen, hopen we binnenkort opnieuw rond de tafel te gaan zitten over het stadiondossier”, zegt Vanoppen.

HF, LM, PVDP

Bron: http://www.gva.be/nieuws/sport/voetbal-binnenland/aid923433/germinal-beerschot-wil-opnieuw-aan-tafel-met-stadsbestuur.aspx

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>