Installatie veldverwarming begonnen in Waregem

mei 16th 2010 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

Afgelopen maandag is men begonnen met de aanleg van de veldverwarming. Logistiek- en veiligheidsverantwoordelijke Johan Deschuymere geeft tekst en uitleg:
“In een eerste fase is de bestaande beregeningsinstallatie verwijderd alsook beide doelen. Daarna heeft men de bovenlaag afgefreesd, en dit voor een totale oppervlakte van 8100m². De 30388 meter verwarmingsbuizen zullen machinaal op een diepte van 25 centimeter gestoken worden. Nadat we de nieuwe beregeningsinstallatie uitgetest hebben wordt alles opnieuw geëgaliseerd en nieuw gras ingezaaid. Afhankelijk van de weersomstandigheden zou alles binnen maximaal drie weken moeten kunnen voltooid zijn. Gezien de beperkte tijd in het tussenseizoen is het zo voorzien dat de aannemer de volledige opvolging van de grasmat doet tot de dag van de eerste competitiewedstrijd.”

Bron: essevee.be

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>