Goed nieuws voor Holland Belgium Bid

juni 7th 2010 | Posted in Campagne WK 2018, Nieuwe Stadions, Stadions

Goed nieuws voor België en Nederland, die samen kandidaat zijn om het WK van 2018 of 2022 te organiseren. De FIFA keurde vandaag immers het principe van co-organisatie goed.

Na het WK 2002, georganiseerd door Japan en Zuid-Korea had de FIFA nog laten verstaan het WK in de toekomst nooit nog door 2 landen te laten organiseren.

FIFA-baas Sepp Blatter komt daar nu dus op terug: “Bij het WK in Zuid-Korea en Japan waren er twee afzonderlijke WK’s met twee perscentrums en twee organisatiecomités. Daarom hebben we besloten om voortaan officieel het principe van een dubbele organisatie met slechts één structuur te aanvaarden.”

Goed nieuws dus voor België en Nederland die lange tijd geen kans leken te maken, ondanks hun inspanningen om het WK naar onze contreien te halen. Ook onder meer Engeland en Spanje/Portugal zijn kandidaat om het WK binnen te halen.

Bron: http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2010-06-07/goed-nieuws-voor-holland-belgium-bid

One Response to “Goed nieuws voor Holland Belgium Bid”

commenter

Toch een beetje goed nieuws..

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>