Zulte Waregem stelt plannen nieuw stadion voor – met foto’s

juni 11th 2010 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

Na de voorstelling van de nieuwe trainer heeft Zulte Waregem ook de plannen voorgesteld voor het nieuwe stadion. Als Vlaams minister van Ruimtelijke Ordening Philippe Muyters tegen eind februari 2011 zijn handtekening zet, kan er begonnen worden aan de bouw van het nieuwe multifunctionele complex.

Op de site zou een stadion van 12500 plaatsen komen, zonder atletiekpiste, maar het plan behelst meer dan voetbal alleen. Er komen ook 120 appartementen, kantoren- en vergaderruimtes, een fitnessruimte en een bowlingzaal. De huidige atletiekpiste rond het veld verdwijnt.

Als alles blijft positief evolueren, kan het nieuwe stadion van Zulte Waregem er over drie jaar staan. De club benadrukt wel dat het om voorlopige plannen gaat, die nog kunnen wijzigen. (Foto’s zie lees meer)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bron: http://focus-wtv.rnews.be/nl/regio/wvl/nieuws/sport/zulte-waregem-stelt-plannen-nieuw-stadion-voor-met-foto-s/article-1194752826877.htm

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>