Antwerp: “Naar nieuw stadion als evenwaardige partners”

maart 15th 2011 | Posted in Nieuwe Stadions, Stadions

Er is al langer sprake van een nieuw stadion voor beide Antwerpse ploegen. Bij Antwerp spreken ze klare taal: “Het nieuwe stadion zal ook onze nieuwe thuisbasis worden. De stad moet haar verantwoordelijkheid nemen en ons als volwaardige partner betrekken.”

Patrick Vanoppen zet de deur op een kier voor Antwerp, maar dan wel onder voorwaarden. “Dat zullen we zien als het zover is. Het gaat hier over de voorwaarden betreffende de exploitatie. Ons standpunt hierover is duidelijk. De exploitatie zal fiftyfifty worden en daar binden we zeker en vast niet op in”, vertelt advocaat van Antwerpen Jan Michel aan ATV

Antwerp wil alleen maar meestappen in het stadionverhaal als evenwaardige partners. “Ik heb meneer Patrick Vanoppen horen spreken over het feit dat Germinal Beerschot al enkele jaren in eerste klasse speelt, maar dat geeft hun het recht niet om meer te eisen dan Antwerp.”

“Hij vergeet wel dat onze club al 130 jaar bestaat en stamnummer één heeft. Wij hebben nooit de letter G van Germinal nodig gehad en kunnen op dat vlak meer adelbrieven voorleggen”, aldus Michel.

Op het onderhoud van woensdag op het stadhuis is Antwerp niet uitgenodigd.

http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2011-03-15/antwerp-naar-nieuw-stadion-als-evenwaardige-partners

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>