“Volgend seizoen starten we in ons nieuwe stadion”

september 20th 2011 | Posted in Nieuwe Stadions, Stadions

Michel Louwagie, manager van AA Gent, was maandag de centrale gast in Extra Time. “Voor ik stop wil ik toch eerst een keer kampioen worden met Gent”, zei Louwagie aan Frank Raes en zijn gasten. Gent werkt al enkele jaren aan een nieuw stadion. Louwagie denkt dat Gent snel in dat stadion zal spelen. “Voorlopig zitten we nog op schema, maar in de bouw weet je nooit”, zei Louwagie.
Belga

“Het kan nog veel vriezen, of het kan niet vriezen. Maar de ontwikkelaar zegt dat we het komende seizoen in het nieuwe stadion zullen kunnen starten.”

“Het wordt een stadion met 20.000 zitplaatsen, uitbreidbaar tot 30.000 en eventueel 40.000. En wij zijn huurder in ons nieuwe verhaal en gaan ons niet, zoals de eerste keer, doodinvesteren.”

Louwagie sprak ook over de ambities van Gent. “Volgend jaar zullen wij nog geen Champions League spelen”, vertelde de manager.

“Ik heb altijd gezegd dat we dit seizoen eventueel een outsider zijn voor de titel, als alles meezit. Maar voor ik stop, wil ik toch eerst een keer kampioen worden met Gent. Ook al bezorgt mijn job me veel stress. Ik leef echt mee op wedstrijden. Ik weeg me altijd voor en na de match en na de wedstrijd ben ik altijd een kilo lichter.”

http://www.sporza.be/cm/sporza/voetbal/Jupiler_Pro_League/110920_louwagie_ET

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>