Anderlecht een jaar in het Koning Boudewijnstadion

december 2nd 2011 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

Anderlecht heeft besist dat het tijdens de verbouwingswerken aan het Constant Vanden Stockstadion tijdelijk onderdak zal zoeken in het Koning Boudewijnstadion. Dat zou gedurend 1 jaar zijn.

De noodzakelijke renovatie- en uitbreidingswerken, die een jaar zouden duren, zijn wel nog niet goedgekeurd door de gemeente.Anderlecht wacht nog op een vergunning. Gezien de nog lange administratieve weg, zullen de werken zeker niet voor 2013 beginnen.

Volgens Sudpresse zou Paars-wit van de tijdelijke thuislocatie profiteren om een charmeoffensief te starten naar de Brusselse bevolking toe. Het nieuwe Constant Vanden Stockstadion zal immers 35.000 plaatsen tellen, dat zijn er 10.000 meer dan nu. HetKoning Boudewijnstadion telt ruim 50.000 zitjes.

Bron: http://sport.be.msn.com/nl/jupilerproleague/nieuws/article.html?Article_ID=551327&utm_source=sport.be&utm_campaign=sportbe_share&utm_medium=addthis_1

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>