Doorbraak in stadiondossier KV Mechelen

maart 4th 2012 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

Mark Uytterhoeven heeft voor de partij tussen KV Mechelen en AA Gent goed nieuwe te melden aan de supporters. Malinwa en Willy Van den Wijngaert sloten een overeenkomst die de verkoop en de renovatie van het Argosstadion Achter De Kazerne mogelijk maakt.
KV Mechelen en Willy Van den Wijngaert zijn op constructieve wijze en met wederzijds respect tot een akkoord gekomen dat de toekomst van de club zal vrijwaren. Dat akkoord maakt ook een aankoop van het stadion, dat nog steeds in het vereffeningsdossier zit, mogelijk. Een externe partner, investeringsmaatschappij Mitiska, verwerft immers het stadion en sluit een langlopende huurovereenkomst met KV Mechelen. Malinwa zelf verwerft de terreinen van haar jeugdacademie.
Zowel de investeringsmaatschappij Mitiska als KV Mechelen zullen in een gezamenlijk project nauw samenwerken om de renovatie van het stadion op korte termijn te realiseren. Van den Wijngaert wordt erevoorzitter van KV Mechelen.

bron : voetbalkrant.com

One Response to “Doorbraak in stadiondossier KV Mechelen”

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>