Anderlecht bereikt doorbraak in stadiondossier

februari 7th 2013 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

Volgens de krant Het Laatste Nieuws zou de gemeente Anderlecht principieel akkoord gaan met de uitbreiding van het Constant Vanden Stockstadion. Dat is het gevolg van een studie waar een gemeentelijke concertatiecommissie de voorbije maanden aan werkte.

Wel worden nog enkele voorwaarden gesteld aan RSC Anderlecht. Zo moet de hinder voor de buurt beperkt worden door het voorzien van bijkomende parkeerplaatsen en door het reduceren van de schaduw die op de omliggende straten en huizen kan vallen. Opmerkelijk is ook dat de finale capaciteit terugvalt naar 28.000 plaatsen. Als paars-wit hieraan kan voldoen gaat het dossier naar het Hoofdstedelijk Gewest. Heeft die geen bijkomende eisen, dan kunnen de werken van start gaan.

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>