Bergen wegens stadionperikelen naar tweede klasse?

februari 27th 2013 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

Nadat RAEC Mons begin februari een tribune moest sluiten om veiligheidsredenen (het beton brokkelde af) telt het Stade Tondreau nog slechts 6000 plaatsen, terwijl elk stadion in eerste klasse plaats moet bieden aan minstens 8000 toeschouwers.

De club heeft tijd tot 11 maart om zich in regel te stellen. Waals minister (onder meer voor Ruimtelijke Ontwikkeling) André Antoine stelt als tijdelijke oplossing voor dat de Draken hun thuiswedstrijden afwerken in het stadion van Moeskroen of Charleroi. Het Waals gewest staat achter de plannen.

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>