Nog geen verbouwingen Achter de Kazerne na dit seizoen

februari 19th 2014 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

KV Mechelen heeft maandag ook in beroep geen MER-ontheffing van de Vlaamse overheid gekregen voor de verbouwing van zijn stadion. In december was dit een eerste keer geweigerd. KVM vroeg deze ontheffing omdat de nieuwe tribunes op dezelfde plaats komen als de huidige.

Daardoor blijft de bouwaanvraag ‘on hold’ en kan deze zomer nog niet verbouwd worden. Malinois moet nu alsnog een Milieueffectenrapport (laten) opstellen. Afhankelijk van de timing van dit MER zal de komende maanden een nieuwe planning van de werken opgesteld worden.

Artikel: renovatie stadion: beroep ontheffing afgewezen (kvmechelen.be)

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>