Lokeren stelt nieuwe tribune voor

juni 3rd 2014 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

Op Daknam wordt weldra een tribune met 2900 zitplaatsen gebouwd op de plaats waar tot voor kort de reclamewand stond. Deze en andere ingrepen (o.a. nieuwe zitjes met rugleuning, eveneens in de clubkleuren en een bijkomende bezoekerstribune met 500 plaatsen) moeten Sporting Lokeren in staat stellen om volgend seizoen als bekerwinnaar Europees in eigen stadion te spelen, waardoor de club niet meer moet uitwijken, zoals enkele jaren geleden naar het Koning Boudewijnstadion.

Vanop de Sporting-website: “De zitjes weerspiegelen de positieve golf waar Sporting al enkele jaren op surft en blijven trouw aan onze authentieke tricolores uitrusting. Onderaan beginnen met gele kousen, om vervolgens op te klimmen tot een zwart broekje en uiteindelijk uit te monden in ons witte shirt.”

AB-tribunes, dat reeds dergelijke (al dan niet tijdelijke) tribunes realiseerde in het Gentse Ottenstadion, het Kehrweg-stadion in Eupen, Den Dreef in Leuven en diverse stadions in het buitenland, bezorgde samen met Megabite 3D ontwerpburo een eerste visualisatie van de tribune aan Sporting Lokeren. De komende dagen volgen er ongetwijfeld nog meer…

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>