Zomerwerken 2014 (2)

september 12th 2014 | Posted in Huidige Stadions, Stadions

Na zitjes, sanitair en dergelijke… over naar de grote werken.

Op de Bosuil werd stevig verder gewerkt aan de renovatie van tribune 1. De eretribune is klaar voor gebruik maar werd toch afgekeurd door de brandweer omdat die de tribune als één geheel ziet. Pas als de tribune volledig afgewerkt is kan ie in gebruik worden genomen en dus niet in fases. En voor die volgende fases heeft RAFC nog geen bouwvergunning.

Deze zomer werd in Lokeren hard gebouwd aan Daknam “nieuwe stijl”. De grote, nieuwe doeltribune heeft de aanblik van het stadion grondig veranderd. De nieuwe witte, gele en zwarte zitjes zorgen voor een frisse look en meer identiteit. Verder werd nog een kleine bezoekerstribune naast de hoofdtribune gebouwd.

In Waregem wordt men man en macht gezwoegd om zo snel mogelijk de nieuwe doeltribune en aansluitende bocht te kunnen openen. De tribune is de laatste weken als een paddenstoel uit de grond geschoten, vandaag werd de nok bereikt. De ingebruikname is voorzien voor eind deze of begin volgende maand.

Fotolinks:

Bosuil

Lokeren: Belstadions forum

Waregem: webcambeeld, fotoreportage essevee.be 9 september

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>