Bouwt Ghelamco nieuw stadion op Bosuil?

februari 26th 2015 | Posted in Huidige Stadions, Nieuwe Stadions, Stadions

De vastgoedfirma Ghelamco Group zou één van de belangrijkste geldschieters zijn achter Patrick Decuyper. Dat zeggen bronnen dicht bij het dossier.

Lees verder op HLN.be

Patrick Decuyper was tot medio 2013 gedelegeerd bestuurder van Zulte Waregem. Kort nadat de club vice-kampioen werd stapte hij op. Dat had alles te maken met zijn plan om het stamnummer van Zulte Waregem (en later KV Oostende) naar Antwerpen te verhuizen, wat hem niet in dank werd afgenomen. Het is dus niet helemaal onverwacht of toevallig dat net Decuyper nu terug verschijnt om het nog steeds noodlijdende FC Antwerp over te nemen.

Decuyper en zijn geldschieters zijn razend ambitieus. De schulden worden weggewerkt (dat is al gedeeltelijk gebeurd) zodat de club zijn licentie kan halen maar daar stopt het niet. De West-Vlaamse ondernemer wil de Great Old eindelijk terug naar eerste klasse brengen en er zou zelfs sprake zijn van een nieuw Bosuilstadion. Terwijl momenteel de hoofdtribune wordt verbouwd (nieuwe foto’s)…

Leave a Reply:

Name (required):
Mail (will not be published) (required):
Website:
Comment (required):
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>