Sporthal Diepvenneke (VC Vosselaar)

Post hier alle nieuwtjes en informatie over de Belgische indoor arena's.

Sporthal Diepvenneke (VC Vosselaar)

Berichtdoor Chimaera » ma 25 okt 2010, 17:34

Een bericht van enkele maanden geleden. Volleybalclub Vosselaar speelt in Liga B (Roeselare, Maaseik en co spelen in Liga A).

Uitbreiding sporthal met private partner

dinsdag 27 juli 2010

VOSSELAAR - Het gemeentebestuur van Vosselaar wil de sporthal Diepvenneke uitbreiden omdat de bestaande infrastructuur te klein is geworden voor alle sportclubs.

De kosten voor de uitbreiding worden geraamd op 2,8miljoen euro en de gemeente wil voor de bouwwerken een overeenkomst sluiten met een private partner. Die partner staat in voor het ontwerp, de bouw, de financiering en het onderhoud van Diepvenneke.

‘De gemeente Vosselaar zal een jaarlijkse gebruikersvergoeding van 250.000euro betalen', zegt schepen van Sport Marc Soontens (CD&V). ‘Aangezien dit als huur wordt beschouwd, is hierop geen BTW verschuldigd. Na 27jaar moet wel de restwaarde van de gebouwen betaald worden. Dat zal ongeveer 50.000euro zijn. De cafetaria en de conciërgewoning gaan tegen de vlakte. Alleen de oude sporthal en het sanitaire gedeelte blijven staan. Een nieuwe cafetaria komt tussen de oude sporthal en het nieuwe gedeelte.'

2012

Kandidaten voor het project kunnen zich tussen 19augustus en 28september melden bij de gemeente. Na de nodige selecties hoopt de gemeente Vosselaar dat de sporthal volgend jaar en in 2012 kan gerealiseerd worden.

Bron: Het Nieuwsblad
Chimaera
Beheerder
 
Berichten: 3721
Geregistreerd: wo 20 feb 2008, 23:38
Woonplaats: Brugge

Keer terug naar Belgische Indoor Arena's

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast